1 TAVO RECEPTAI: Šokoladinis pyragas su drožlėmis

2011 m. spalio 6 d., ketvirtadienis

Šokoladinis pyragas su drožlėmis


Šokoladinis pyragas su drožlėmis


INGREDIENTAI:
3 kiaušiniai,
250 g cukraus,
150 g miltų,
20 g kakavos miltelių,
4 g kepimo miltelių,
100 ml vandens,
100 g sviesto arba margarino.

K o k o s i n ė tešla:

75 g sviesto arba margarino,
125 g kokoso drožlių,
150 g cukraus miltelių,
2 kiaušiniai.

P a p u o š i m u i:
cukraus miltelių.
GAMINIMAS:

Iki purumo išplakite kiaušinius su cukrumi. Suberkite miltus, kepimo miltelius ir kakavos miltelius bei gerai išmaišykite. Užvirinkite vandenį su sviestu ar margarinu ir įmaišykite į šokolado spalvos masę. Gautą tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą (apytiksliai 20x30 cm) ir kepkite orkaitėje apie 20 minučių 200 laipsnių temperatūroje.

Sumaišykite visus kokosinės tešlos ingridientus ir kaitinkite puode maišydami, kol masė sutirštės. Išėmę pyragą iš orkaitės, supilkite kokosinę tešlą ir kepkite 225 laipsnių temperatūroje apie 10 minučių, kol viršus įgaus gelsvą spalvą. Palaukite kol pyragas atvės, apibarstykite cukraus milteliais, supjaustykite gabalėliais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą